• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Австралія отримає найбільший врожай пшениці за 5 років
    Опубликовано: 2016-06-05 13:30:00

    Національний банк Австралії очікує, що в поточному році Австралія збере найбільший за п'ять років врожай пшениці - не менше 26,1 млн. т. Міжнародна рада по зерну і МСГ США оцінюють урожай австралійської пшениці в  25,0 млн. т.

    Оптимізм експертів банку пов'язаний з травневими опадами, які заповнили дефіцит вологи в східних штатах після посухи на початку посівної кампанії. У Західній Австралії початок вегетативного сезону було одним з найкращих за останні багато років. За прогнозами метеорологів, в наступні три місяці кількість опадів на території Австралії буде не нижче середнього.

    Якщо в поточному році розвинеться кліматичне явище Ла-Нінья, врожай пшениці перевищить середній рівень і досягне 26,8 млн. т, прогнозує Національний банк Австралії. Прибирання пшениці пройде в жовтні-грудні.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.