• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В квітні експорт українського ячменю збільшився вдвічі
    Опубликовано: 2016-05-28 18:30:00

    У квітні поточного року Україна експортувала 156,3 тис. тонн ячменю, що вдвічі більше, ніж місяцем раніше і на 62% більше, ніж в квітні минулого року (96,6 тис. тонн).

    В цілому з початку 2015/16 сезону експорт ячменю скоротився на 3% - до 4196,7 тис. тонн проти 4329 тис. тонн за аналогічний період 2014/15 МР.

    Основний обсяг експорту традиційно припав на Саудівську Аравію, яка закупила більше половини всього експортованого з України ячменю в поточному сезоні.

    Особливістю поточного сезону стало істотне збільшення відвантажень в інші країни Арабського світу. Українські експортери подвоїли відвантаження в Лівію, Алжир, наростили поставки в Йорданію. Відкриттям цього сезону став Катар, куди було поставлено понад 57 тис. тонн. Таким чином, в 2015/16 МР в країни Арабського світу пішло 72% українського ячменю.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.