• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні зростає переробка свинини
    Опубликовано: 2016-05-27 17:30:00

    Упродовж квітня поточного року обсяги переробки свинини збільшилися. Так, згідно звіту ДССУ, м’ясопереробні підприємства виробили 23,4 тис. т свіжого, охолодженого та мороженого м’яса свиней. Це на 3,5% більше ніж місяцем раніше.

    Варто зазначити, що приріст відбувся за рахунок активнішого «випуску» свіжої та охолодженої свинини (+5% до березневих обсягів). Заморозка свинини у цей період, навпаки, «відстала» від результатів попередніх місяців і склала 900 т.

    Переробка пташатини також скоротилася, порівняно з березнем (-9%) та склала 77,1 тис. т.

    Обсяги переробки свіжої та охолодженої яловичини у квітні були найбільшими з початку року і становили 4,3 тис. т.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.