• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виробництво замороженої курятини зросло майже на 60% - УКАБ
    Опубликовано: 2016-04-28 17:30:00

    Впродовж першого кварталу цього року промислове виробництво замороженого м’яса птиці підвищилося майже на 60%, порівняно з аналогічним періодом попереднього року і склало 66,1 тис. т., повідомляє Український клуб аграрного бізнесу. 

    Виробництво охолодженого м’яса знизилося на 1% до 174,6 тис. Зростання обсягів замороженого м’яса пов’язане із сезонним скороченням попиту та підвищенням рівня запасів на переробних підприємствах.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.