• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Попит на українську сою перевищує пропозицію
    Опубликовано: 2016-04-23 16:30:00

    Ціни на сою за період з 13 по 20 квітня 2016 року на українському ринку залишилися без змін. Про це йдеться в огляді, опублікованому Аграрним союзом України.

    Станом на 20 квітня ціни на умовах поставки EXW-елеватор склали 9300-9600 грн / т, СРТ-порт - 9700-9800 грн / т.

    Торгівля соєю в країні триває, причому, за оцінками експертів, попит перевищує пропозицію. Підтримку внутрішнім цінам надає експортний ринок, де за минулий тиждень ціни додали 7-8 $ / т. Поки що це не відбилося на внутрішніх цінах, але може з'явитися найближчим часом, вважають в АСУ.

    На Чиказькій товарній біржі (СВОТ)  ф'ючерс на американську сою додав 6,6 $ / т. Зростання котирувань обумовлене активністю імпортерів, ускладненими погодними умови в країнах Південної Америки і деяким пожвавленням цін нафтового ринку.

    «Наступного тижня зниження цін на сою не прогнозується, можливо деяке зростання цін на внутрішньому ринку України», - наголошується в огляді.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.