• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ГПЗКУ успешно конкурирует на рынке и предлагает партнерам высокий сервис
    Опубликовано: 2015-09-23 15:30:00

    За пять лет существования ОАО «Государственная продовольственно-зерновая корпорация Украины» стала ключевым игроком на внутреннем зерновом рынке и успешно конкурирует на внешних. Об этом и.о. председателя правления корпорации Борис Приходько заявил в эфире 5 канала. Передают AgroNews в пресс-службе Минагрополитики.

    «За ці роки український ринок зерна змінився на краще, збільшився експортний потенціал. Відповідно ці ж процеси відбувалися і в корпорації. Ми змінюємося, намагаємося бути конкурентоспроможними на ринку, пропонуємо нашим партнерам хороший сервіс», — сказав Борис Приходько.

    Він підкреслив, що наразі корпорація працює в штатному режимі, виконує всі зобов’язання за китайським зерновим контрактом та повертає довіру внутрішнього виробника агропродукції. Через репутаційні втрати минулих років корпорація докладає чималих зусиль аби стимулювати фермерів до співпраці. Наприклад, ДПЗКУ пропонує вищі за ринкові закупівельні ціни, гарантує високу якість зерна при зберіганні на власних елеваторах.

    Станом на початок серпня, вітчизняні сільгоспвиробники заклали на зберігання на лінійні елеватори та хлібоприймальні підприємства ДПЗКУ 932 тис. тонн зерна нового урожаю. Загалом, в поточному маркетинговому році корпорація планує прийняти на зберігання 3,2 млн тонн.

    ubr.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.