• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олексій Павленко: «У 2015-му Україна відкриватиме нові ринки для експорту яловичини, свинини та молочних продуктів»
    Опубликовано: 2015-01-10 14:08:17

    «Задля полегшення роботи бізнесу у Мінагрополітики підготували пакет законопроектів з дерегуляції в аграрній сфері. Буде скорочено кількість ліцензій та спрощено процедури з карантинними сертифікатами. Вирішується проблема реєстрації ПДВ».

    Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко у прямому ефірі «Фактів» на телеканалі ICTV.

    «Працюють робочі групи щодо всіх галузей. До 15 лютого маємо внести зміни у новий бюджет. В зв’язку зі складною економічною ситуацією необхідно поглиблювати діалог із бізнесом. Забезпечити стабільну діяльність підприємств АПК», - наголосив Олексій Павленко.

    Він повідомив, що в Мінагрополітики відбувається реструктуризація. «Наша мета – прозора, відкрита та ефективну діяльність міністерства. Деякі відомства та департаменти буде ліквідовано або реорганізовано. Буде ліквідовано Держсільгоспінспекцію. Змінюємо керівництво ДП «Укрспирт»", - заявив Олексій Павленко.

    Він повідомив, що у 2015 році Україна планує відкривати нові світові ринки для експорту яловичини, свинини та молочних продуктів. Готуємо відповідну законодавчу базу. Ведемо перемовини з країнами ЄС, Китаю та, в цілому, Азії. Активно працюємо, щоб аграрні компанії експортували м’ясну та молочну продукцію до країн ЄС", - заявив Олексій Павленко.

    Инф. agroua.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.