• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ярослав Москаленко: «Україні необхідно закріпити лідерство серед аграрних держав світу
    Опубликовано: 2014-08-22 11:59:58

    Україні необхідно розвивати галузі, які закріплюють лідерство нашої держави на міжнародній арені. Про це на своїй сторінці у facebook заявив уповноважений депутатської групи "Суверенна європейська Україна" Ярослав Москаленко.

    Наприклад, наголосив парламентарій, за експортом зернових культур Україна минулого року ввійшла в першу п’ятірку світових лідерів. Цього року взагалі очікується рекордний урожай.

    "Сприятливу ситуацію на аграрному ринку потрібно використовувати для посилення наших позицій на міжнародній арені. Світ має зрозуміти, що Україна виступає головним чинником стабільності на світовому ринку продовольства", - відзначив політик.

    Ярослав Москаленко переконаний, що масштабні інвестиції в сільське господарство можуть стати поштовхом для інших галузей економіки й не лише суміжних. "При цьому важливо щоби звичайні українці також відчули наслідки успішного розвитку сільського господарства в Україні. У виграші повинна опинитися держава Україна, в першу чергу українські селяни, а не лише міжнародні зернові компанії, посередники та чиновники фіскальних служб", - написав народний депутат.

    "В цих складних умовах українські селяни демонструють, що Україна має суттєвий економічний потенціал. Подальший розвиток нашої держави залежить наскільки ми зможемо успішно використовувати історично обумовлені стратегічні переваги України", - підсумував він.

    Прес-служба народного депутата Ярослава Москаленка

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.