• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заявление Совета аграрного союза Украины
    Опубликовано: 2014-06-10 13:58:06

    З приводу захоплення сепаратистами  Андрєєва Юрія Михайловича – керівника сільськогосподарського підприємства «АГРО-ВОСТОК» Станично-Луганського району Луганської області.

    Як стало відомо, хлібороби прикордонного з Російського Федерацією (7км) сільськогосподарського підприємства «Агро-Восток» третю добу безуспішно, з великою тривогою за життя й подальшу долю свого керівника, розшукують зниклого директора Юрія Михайловича Андрєєва.

     За останньою інформацією, його захопили сепаратисти відомого в регіоні злочинного авторитету Мозгового на одному з двох блокпостів розташованих на трасі між обласним центром та селищем Широкий – центральною садибою господарства.

     Бандити звинуватили Юрія Андрєєва у сприянні українському підрозділу дисантників, що дислокуються в Широкому. Його катували, жорстоко побили й вивезли в невідомому напрямку.

     Аграрний Союз України поділяє справедливе занепокоєння працівників підприємства «АГРО-Восток» і всієї Луганщини за долю Андрєєва й інших кервників та хліборобів регіону, які в надзвичайно складних умовах, під кулями, у перервах між мінометними обстрілами та бандитськими атаками проявляють мужність й продовжують працювати на полях і фермах.

     Від працівників самої мирної на землі професії – хліборобів країни АСУ гнівно засуджує агресію Росії та її найманців і вимагає від них негайно скласти зброю.

     А що стосується факту зникнення керівника сільськогосподарського підприємства «АГРО-ВОСТОК» Ю.М. Андрєєва, вся відповідальність за його життя та подальшу долю лежить на Мозговому і його сепаратистах, яким не уникнути справедливої відповідальності за українськими законами.

     Дуже прикро, що такі злочинні дії мають місце сьогодні, коли селяни країни готові своєю самовідданою працею взяти найактивнішу участь у втіленні в життя програми діяльності новообраного Президента України, з тим щоб виконувати свою святу місію: дбати про сьогодення й майбутнє рідної Батьківщини.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.