• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сезон черешни открыт
    Опубликовано: 2014-05-22 22:00:14

    Ягоди ранніх сортів уже є на прилавках ринків країни.

    На поточному тижні на український ринок надійшли перші партії черешні ранніх сортів з південних і західних регіонів країни.

    Про це повідомляють експерти «АПК-ІНФОРМ: ОВОЧІ ТА ФРУКТИ» з посиланням на виробників Херсонської, Миколаївської, Запорізької та Закарпатської областей.

    Продажі черешні почалися в той же період, що й роком раніше, і на даний момент реалізація ведеться виключно дрібним оптом на півдні по 14-22 грн/кг і на заході — по 10-15 грн/кг, залежно від якості. У минулому ж році сезон продажів стартував у більш вузькому ціновому діапазоні — 10-16 грн/кг.

    Варто відзначити, що багато виробників південних областей відчувають зараз занепокоєння через дощі, які спостерігаються в даному регіоні з початку тижня.

    На думку фермерів, настільки рясні опади можуть згубно позначитися як на обсягах збору ягоди, так і на її якості. Як повідомлялося раніше, в поточному сезоні ситуація вже ускладнена тим, що черешневі сади суттєво постраждали від весняних заморозків, через що валовий збір буде нижче торішнього.

    Инф.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.