• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На юге неурожай слив
    Опубликовано: 2014-05-24 10:07:53

    Причиною зниження урожаю слив є погодні аномалії.

    Втрати врожаю слив в деяких господарствах південних областей України, а також Криму досягають 70-100% а саме в цих регіонах збирають основний урожай даної культури в країні.

    Причиною зниження виробництва слив в Україні і Криму є погодні аномалії які спостерігалися в країні протягом весни Так, незвично тепла зима, а також раннє становлення теплої і сонячної погоди навесні призвело до того, що сливові сади зацвіли в середньому на 2 тижні раніше встановлених термінів. Однак різке похолодання на початку квітня завдало серйозної шкоди кісточковим, в тому числі і сливам. Далі слід було ще кілька періодів різкого похолодання, останні заморозки спостерігалися в Україні в період з 5 по 7 травня. Садівники повідомляють, що в результаті таких погодних примх сильно постраждали не тільки суцвіття, а й самі дерева.

    У результаті деякі господарства південних регіонів України і Криму повідомляють про повну втрату врожаю слив. В інших областях зниження виробництва цих кісточкових, за інформацією фермерів, не настільки катастрофічні.

    Инф.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.