• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрний страховий Пул взяв участь у Х Міжнародній Карпатській страховій конференції
    Опубликовано: 2014-02-26 14:42:59

    З 18 по 21 лютого 2014 року Аграрний страховий Пул приймав участь у Х Міжнародній Карпатській страховій конференції, яка проходила у мальовничому місті Яремча Івано-Франківської області.

              

    Цього року головною метою заходу було обговорення актуальних проблем і задач, стратегічних напрямків, можливостей і методів співпраці державного регулятора та суб’єктів вітчизняного  ринку та колег з міжнародної спільноти.

              

    Міжнародна Конференція була організована у вигляді «круглих столів» по найбільш актуальним питанням: державного регулювання, формування законодавчого страхового ринку, моторного страхування, страхування життя, стратегічного розвитку страхування в Україні.

             

    Конференція відбулась за участю представників законодавчої та виконавчої влади України, вітчизняних та зарубіжних експертів у страховому секторі економіки.

             

    Генеральний директор ОС «Аграрний страховий Пул» (далі – Пул) Віталій Валентинович Самарський виступив на Конференції з доповіддю на тему «Стан та перспективи розвитку агрострахування в Україні. Можливості Пулу». Пан Самарський проінформував учасників щодо результатів ринку агрострахування в Україні у 2013 році, а також окреслив стратегічні задачі роботи Пулу на 2014 рік, серед яких виділив головні:

     

    -                   впровадження Концепції загальнодержавної ефективної системи страхування сільськогосподарської продукції в Україні;

    -                   створення програмного продукту «Агрострахування».

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.