• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Что происходит с выплатой пенсий в Украине
    Опубликовано: 2013-12-07 22:54:01

    Міністерство соціальної політики забезпечує стабільні і в повному обсязі виплати пенсій по всій Україні. Про це заявив директор департаменту Пенсійного забезпечення та соціального захисту інвалідів Міністерства соціальної політики Микола Шамбір в ефірі Першого Національного каналу під час телемарафону «Відкрита студія».

    «Станом на 6 грудня пенсійні виплати було профінансовано на 5,8 млрд. грн. Тобто, місяць тільки почався, а ми вже профінансували на 27%», - зазначив він.

    Представник Мінсоцполітики також підкреслив, що навіть якщо парламент з якихось причин не встигне прийняти бюджет на 2014 рік, відомство забезпечить безперебійні пенсійні виплати, оскільки бюджет Пенсійного Фонду не залежить від державної.

    У той же час, за словами Шамбіра, нестабільна ситуація в країні несе певні загрози для виплат пенсій військовим, чорнобильцям, ветеранам, дітям війни та іншим категоріям населення.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.