• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна - один зі світових лідерів з нарощення виробництва агропродукції
    Опубликовано: 2013-12-02 17:35:00

    Україна є однією з трьох країн світу, що мають найбільше перспектив значно наростити виробництво сільгосппродукції. До трійки лідерів також увійшли Бразилія та Росія. Про це повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

    Тож вже найближчими роками Україна зможе значно розширити географію експорту аграрної продукції, зокрема до країн Близького та Далекого Сходу, Персидської затоки та ЄС.

    Європа незабаром буде змушена зменшувати пільги для своїх фермерів, оскільки її бюджет не витримає такого навантаження. Цей захід призведе до скорочення виробництва, і вони звернуться до нас. Близький Схід і країни Перської затоки вже самостійно не зможуть виробляти агропродукцію.

    Цей ринок нам підходить в тому числі і за рахунок зручного логістичного плеча. Китай, Корея, Японія, Бангладеш − аналогічно. Японія − це країна ексклюзивна, з високими вимогами, але вона постійно в пошуку. Для України це буде преміум-ринок.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.