• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Проблемы у Roshen только начинаются
    Опубликовано: 2013-11-12 23:52:27

    Власник корпорації Roshen, Петро Порошенко вважає, що головну загрозу для його компанії представляють зовсім не дії Російської Федерації, а робота українських податківців. Про це народний депутат заявив під час прес -конференції у Дніпропетровську.

    Петро Порошенко також висловив велику вдячність прем’єр — міністру України Миколі Азарову за те , що обговорюючи під час їх останньої зустрічі питання, як можна зробити більш активним український економічне зростання , прем’єр чітко заявив , що неправове втручання податкових органів у діяльність приватних підприємств буде жорстко припинятися урядом країни.

    Слід нагадати , що раніше Міністерство доходів провело ретельні і масові перевірки на всіх підприємствах , власником яких є народний депутат України Петро Порошенко. У підсумку цих перевірок , корпорації « Roshen » були пред’явлені звинувачення в ухиленні від сплати податків . За інформацією, наданою міністерством , на сьогоднішній день сума боргу корпорації перед державою налічує 47 мільйонів гривень.

    За словами власника « цукеркової » корпорації , в даний час її керівництво вживає всі необхідні і можливі заходи для запобігання скорочення співробітників. Цей процес почався більше чотирьох місяців тому , коли Російська Федерація заборонила ввезення товарів , вироблених на фабриці « Roshen » на свою територію , нібито через невідповідність до вимог щодо якості продукції . Після кількох запрошень представників Росспоживнагляду приїхати на територію України і провести власні перевірки якості продукції цукеркової фабрики, 22 жовтня фахівці все-таки завітали .

    Делегація проводила перевірку не тільки тих товарів , які раніше викликали підозру , власне, через складу яких була введена заборона на імпорт продукції , а й тих товарів , які ніколи раніше не поставлялися на територію Російської Федерації . Незабаром після закінчення перевірки представники Росспоживнагляду поспішили покинути Україну без будь-яких коментарів . Однак кількома днями пізніше вони все-таки заявили , що весь процес перевірки проходив в « неділової і недружньої » обстановці .

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.