• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сайт Держземагентства "зацікавлено" звалили
    Опубликовано: 2013-01-06 23:59:29

    Першого робочого дня нового року громадян виявили значну зацікавленість інформацією про земельні ділянки. 2 січня станом на 14:00 однодночасно понад 60 тисяч користувачів працювали з публічною кадастровою картою, повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

    На початку дня через велику кількість відвідувань офіційний сайт земельного відомства не витримав навантажень трафіку. Фахівці Держземагентства звернулися з проханням до охочих ознайомитися з публічною кадастровою картою заходити безпосередньо за електроною адресою: map.dazru/kadastrova-karta.

    З 1 січня інформація про усі земельні ділянки в Україні з'явилася у вільному доступі онлайн. Публічна кадастрова карта є одним з елементів загальної Національної кадастрової системи, яка також запускається з початку року. Крім того, відкривається доступ до бази даних кадастру для нотаріусів, банків (для забезпечення кредитних операцій), іпотечних закладів та ліцензіатів - організацій, які ведуть землевпорядні роботи.

    «Тепер в Україні є кадастр. Він повністю прозорий, автоматизований і високотехнологічний. Україна одна з останніх країн в Європі, яка будує систему державного кадастру, тому її розробники - фахівці Держземагентства України та Центру ДЗК - на базі геоінформаційної системи скористалися кращим програмним забезпеченням, новітніми хай-тек розробками та обладнанням», - зазначає голова Держземагентства України Сергій Тимченко.

     

    Источник agroconf

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.