• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Карпатському біосферному заповіднику дозволено розробляти документи на відведення земельних ділянок
    Опубликовано: 2013-01-06 18:07:29

    Карпатському біосферному заповіднику дозволено розробляти документи на відведення земельних ділянок. Відповідне розпорядження № 2-р «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок» Кабінет Міністрів прийняв 3 січня 2013 р.

    Документом передбачено, відповідно до статей 92, 123 і 149 Земельного кодексу України, надати дозвіл Карпатському біосферному заповіднику на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 7371,8 гектара. Це землі лісогосподарського призначення (ліси), що перебувають у постійному користуванні державних підприємств «Рахівське лісове дослідне господарство», «Великобичківське лісомисливське господарство» та «Ясінянське лісомисливське господарство», розташовані за межами населених пунктів на території Рахівського району Закарпатської області.


    У подальшому передбачено наданням їх заповіднику у постійне користування для збереження та використання земель Карпатського біосферного заповідника.

     

    Источник kmu
     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.