• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 18ня Держземагентство презентує пілотну версію Публічної кадастрової карти
    Опубликовано: 2012-12-18 21:05:06

    У вівторок, 18ня 2012 р. відбулася конференція на тему «Земельна реформа: впровадження національної кадастрової системи». На ній буде вперше презентовано пілотну версію Публічної кадастрової карти в рамках створення Національної кадастрової системи, яка розпочне функціонувати з 1 січня 2013 року та доступ громадян до якої буде забезпечено через мережу Інтернет, а також представлено результати соціологічних опитувань щодо ставлення до різних аспектів земельної реформи громадян, які проживають у сільській місцевості, проведених Інститутом соціології НАН України у 2010-2012 роках.

    У конференції брали участь Сергій Тимченко, Голова Держземагентства, та Чімяо Фан, директор Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови. Організатор – Державне агентство земельних ресурсів України в рамках Проекту Світового банку «Видача державних актів на право власності на землю та розвиток системи кадастру».

     

    Источник kmu

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.