• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Консультаційний центр Мінагрополітики опрацював понад 20 тисяч звернень громадян
    Опубликовано: 2012-12-17 18:10:34

    З метою налагодження дієвого зворотного зв’язку з громадськістю, забезпечення участі громадян у формуванні та реалізації державної політики в аграрній сфері у травні 2012 року розпочав роботу Консультаційний центр Міністерства аграрної політики та продовольства України (КЦ МінАПП) за безкоштовним номером 0 800 50 24 10. З червня фахівці Консультаційного центру опрацьовали понад 20 тисяч звернень громадян.
    Серед вхідних дзвінків, що отримав КЦ МінАПП, близько 80% стосувалися запитань щодо програм підтримки та розвитку сільського господарства (дотації у галузях тваринництва, рослинництва, програми підтримки фермерства та одноосібних господарств тощо), близько 15% − загальних запитань (процедури ліцензування, ідентифікації, довідкові запити, тощо), та 5% − земельних питань (оплата оренди земельних паїв, отримання документів на землю, скарги на затримку у видачі документів тощо).
    Окрім надання роз’яснень, КЦ МінАПП у липні-серпні цього року здійснив опитування 12 тисяч голів сільських та селищних рад щодо проблем, які існують у сільському господарстві їхньої місцевості, та запитань до міністра Миколи Присяжнюка під час відвідування ним регіонів України.
    Також у вересні здійснено опитування голів сільських та селищних рад щодо перспектив та напрямів розвитку в Україні сільськогосподарської кооперації в межах стратегічної ініціативи Міністра аграрної політики та продовольства України «Рідне село».

    Источник minagro

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.