• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Позмінна робота призводить до серцевих нападів
    Опубликовано: 2012-12-27 11:45:54

     Зі слів медиків, люди, які працюють позмінно, ризикують постраждати від серцевого нападу або інсульту. Такі підсумки обстеження двох мільйонів щозмінних працівників. Серед них близько 25% зіткнулися з цими проблемами, пише The Daily Mail.

     

     Найгірше доводиться людям, які змушені  працювати вночі.У даній групі ризик судинних ускладнень підвищений на 41%. Позмінна робота також пов'язана зі шкідливими звичками, неправильним харчуванням, низьким рівнем фізичної активності, поганим сном. А все це, в свою чергу, негативно впливає на серце.

     

     Сам по собі подібний режим роботи викликає збої у "внутрішньому годиннику" людини. У результаті підвищується тиск, холестерин, розвивається діабет. Цей ефект вчені спостерігали на прикладі 2011935 осіб. У 17359 були відхилення в роботі судин серця, у 6598 - серцевий напад, а у 1854 людина діагностували ішемічний інсульт.

     

     Прийнявши до уваги всі похибки, вчені підрахували: позмінна робота відповідала 23%-у ризику серцевого нападу, 24%-у ризику ускладнень з боку судин серця і 5%-у ризику додаткових інсультів. Також є підстави вважати, що робота по ночах призводить до раку через гормональниі збої.

     

    amn

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.