• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Землевпорядники Херсонщини перевиконали річний план інвентаризації земель
    Опубликовано: 2012-12-14 19:12:44

    Від початку року землевпорядники Херсонщини провели інвентаризацію понад 37 тис. га земель при запланованих 36 тис. гектарів.

    Про це повiдомила ПРЕС-СЛУЖБА ДЕРЖАВНОГО АГЕНТСТВА ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ.

    Таким чином, план-графік виконано на 101%. Наразі роботи з інвентаризації земель у області тривають.
    Загальна сума коштів, виділених на інвентаризацію земель у регіоні, сягнула більш ніж 2,2 млн. грн. Понад 232,5 тис. грн. з них було виділено з бюджетів територіальних громад, решту коштів залучено за рахунок джерел замовників відповідної землевпорядної документації – юридичних та фізичних осіб.


    Довідково
    Інвентаризація земель проводиться задля: забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням і охороною земель; визначення якісного стану земельних ділянок, їх меж, розміру, складу угідь; узгодження даних, отриманих у результаті проведення інвентаризації земель, з інформацією, що міститься у документах, які посвідчують право власності на земельну ділянку, та у Державному земельному кадастрі; прийняття за результатами інвентаризації земель Кабінетом Міністрів України, Радою міністрів АР Крим, місцевими держадміністраціями та органами місцевого самоврядування відповідних рішень; здійснення землеустрою.

     

    Источник kmu

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.