• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Мінагрополітики затвердили заходи щодо подальшого розвитку вітчизняного сільгоспмашинобудування
    Опубликовано: 2012-12-12 14:08:12

    У Міністерстві аграрної політики та продовольства схвалили заходи, необхідні для реалізації Закону про стимулювання розвитку вітчизняного сільгоспмашинобудування. Відповідне обговорення відбулося 11ня 2012 року під час круглого столу під головуванням заступника Міністра аграрної політики та продовольства Олександра Сеня.
    Оскільки 5ня на засіданні Кабміну було схвалено План організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про стимулювання розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу», у Міністерстві аграрної політики та продовольства під головуванням Олександра Сеня провели засідання круглого столу з метою опрацювання основних заходів цього плану. В обговоренні взяли участь Директор департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Олександр Григорович, представники провідних наукових установ, виробників сільськогосподарської техніки та галузевих асоціацій.
    Під час обговорення Олександр Григорович окреслив основні завдання щодо розроблення порядку визначення ступеня локалізації виробництва підприємствами вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу вітчизняної техніки і обладнання. Також він поінформував про доопрацювання змін до Державної цільової програми реалізації технічної політики в агропромисловому комплексі на період до 2015 року в частині розвитку вітчизняного сільгоспмашинобудування та приведення нормативно-правової бази функціонування галузі машинобудування для агропромислового комплексу у відповідність до ухвалених законодавчих змін.
    Учасники круглого столу схвалили заходи виконання Плану та домовилися про спільне опрацювання пропозицій для прийняття необхідних урядових рішень, спрямованих на створення сприятливих умов подальшого розвитку галузі машинобудування для агропромислового комплексу.

     

    Источник minagro

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.