• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держсільгоспінспекція контролює дотримання вимог земельного законодавства
    Опубликовано: 2012-12-10 14:48:58

    Держсільгоспінспекція контролює дотримання вимог земельного законодавства


    У листопвдi Державними інспекторами сільського господарства проведено 739 перевірок з дотримання вимог земельного законодавства. Виявлено 489 порушень на площі понад 25 тис. га. і видано 357 приписів на усунення даних порушень. Складено 205 протоколів про адміністративні правопорушення. Винесено 151 постанову про накладення штрафів. Крім того, направлено 114 клопотань до органів місцевого самоврядування та органи виконавчої влади, а також 61 матеріал передано у правоохоронні органи.

    Зокрема, територіальним органом Держсільгоспінспекції у Рівненській області в результаті здійснення контролю за своєчасністю і повнотою сплати юридичними та фізичними особами втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, пов’язаних з вилученням земельних ділянок, було виявлено, що Публічне акціонерне товариство "Волинь-Цемент" в установленому порядку не сплатило втрати сільськогосподарського виробництва в сумі 171,957 тис. грн. чим порушило вимоги чинного законодавства. Тож, Держсільгоспінспекцією було подано клопотання до природоохоронної прокуратури, за результатами якого втрати сільськогосподарського виробництва підприємством відшкодовано в повному обсязі.


    Источник disgu

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.