• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія «УДАР»: Комунальні підприємства повинні заробляти кошти для громади
    Опубликовано: 2011-03-17 10:36:41

    Партія «УДАР Віталія Кличка» виступає проти позбавлення мешканців Києво-Святошинського району Київської області коштів, які можуть заробити комунальні підприємства району. Про це заявив голова районного осередку партії Юрій Гелбутівський, повідомляє прес-служба «УДАРу».

    «На 17 березня запланована передача Бюро технічної інвентаризації (БТІ) з власності району у власність області. Не доцільно це робити зараз, коли почалося налагодження роботи комунальних підприємств Києво-Святошинського району, – відзначив Юрій Гелбутівський. – Раніше комунальна сфера дійсно не давала бюджету практично нічого: у минулому році тринадцять КП району заробили всього 5 тисяч гривень. Однак із початком роботи нового складу районної ради ми почали змінювати ситуацію. Фракція УДАРу взяла активну участь у цій роботі, нас підтримали представники інших фракцій. У бюджеті 2011 року ми заклали суму в два з иною мільйони гривень надходжень від комунальної сфери. І це реальний показник. Наприклад, якщо раціонально організувати роботу, витрати лише одного зного БТІ можна зменшити на 1 мільйон 200 тисяч гривень».

    Голова Києво-Святошинської районної організації партії УДАР припускає, що передача БТІ з власності району може бути пов’язана саме з тим, що надходження від комунальних підприємств почали повертати у власність громади району.

    «Може бути, що, реформуючи комунальну сферу, ми зачепили чиїсь тіньові схеми, й люди, які за ними стоять, намагаються залишити все, як було. Але слід враховувати інтереси громади Києво-Святошинського району. Зайві 2,5 мільйони надходжень дуже б знадобилися бюджету району. Тому позиція партії УДАР проста: дайте комунальній сфері пропрацювати рік після реформи. І якщо раптом це не принесе заявленого покращення – наша фракція підтримає інші варіанти оптимізації роботу комунальних підприємств», – наголосив голова Києво-Святошинської районної організації партії УДАР.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.