• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прес-конференція другого щорічного україно-кувейтського бізнес у «Нові ринки – нові можливості»
    Опубликовано: 2010-04-02 13:09:52

    Прес-конференція, що відбудеться 7 квітня 2010 року об 11:30 в приміщенні УНІАН має на меті висвітлення інформації про проведення Другого щорічного Україно-Кувейтського бізнес-у, запланованого на 22-24 травня 2010 р. в м. Ель-Кувейт, його основну мету та задачі. Представники UDC Holding_у, як організатора низки подібних успішних заходів, та компанії, що володіє безпосереднім досвідом співпраці з арабськими компаніями, прокоментують тенденції Україно-Арабської економічної співпраці та запропонують своє бачення щодо механізмів її розширення.

    Також буде надана інформація про розвиток проекту інтернет-сайту « Україно-Арабського економічного співробітництва», як одного з інструментів, що може бути використаний для налагодження безпосередніх зв’язків між бізнесменами України та країн Близького Сходу.

    Учасники прес-конференції:
    Богданов Леонід Владиславович – Генеральний директор UDC Holding

    Основною метою проведення Другого щорічного Українсько-Кувейтського бізнес-у є ознайомлення представників бізнесу та влади Кувейту та України з економічним, виробничим та науковим потенціалом цих країн, а також з проблемами, що стоять на заваді розширення співпраці. Результатом у повинні стати подальше налагодженням економічних комунікацій між учасниками заходу та реальні кроки влади на зустріч економічним інтересам двох країн. , що відбудеться, передбачає проведення презентацій товарів, робіт та послуг, що пропонуються українськими підприємствами для ринку Близького Сходу, а також презентацій державних програм та найперспективніших інвестиційних проектів передових підприємств України.

    Програма у 2010 «Нові ринки – Нові можливості» передбачає його проведення в наступному форматі:
    • презентації державних програм та бізнес-проектів;
    • робота у робочих групах по окремих галузях, представлених на і;
    • зустрічі у форматі «один-на-один»;
    • зустрічі у неформальній обстановці.

    В і приймуть участь представники українських міністерств і торгових місій, депутати ВРУ, бізнесмени та власники інвестиційних проектів з України, Кувейту та країн Перської Затоки зацікавлені у розвитку двосторонніх економічних зв’язків. передбачає участь більш ніж 100 делегатів.

    Цьогорічний бізнес- є вже четвертим подібним заходом, спрямованим на розвиток економічної співпраці між Україною та Близьким Сходом. Дві попередні конференції («Україна: нові можливості для інвестицій», вересень 2008 р., Україно–Арабська конференція «Інвестиційні перспективи в Україні», жовтень 2009 р.) проходили в м. Києві, а бізнес- «Україна 2009 – вдалий час для інвестицій» успішно стартував в травні 2009 р. в м. Ель-Кувейт, Кувейт.

    Виходячи з отриманого досвіду, на сьогодні визначені основні галузі, які є найбільш привабливими для арабських бізнесменів. Серед них:
    • сільське господарство та продукти харчування
    • високі технології.
    • будівництво, розвиток інфраструктури та сучасні будівельні технології.
    • енергетика та важка промисловість.
    • банківський сектор.

    Саме тому програма Другого бізнес-у 2010 «Нові ринки – нові можливості» передбачає, в першу чергу, презентацію та обговорення бізнес пропозицій по зазначених вище галузях. Крім того, враховуючи колосальну ємність ринків країн Близького Сходу, особливий акцент буде зроблено на можливість експорту товарів, робіт послуг з України в цей регіон.

    Для підтримки розвитку економічних відносин між Україною та країнами Близького Сходу, а також для інформування зацікавлених сторін був створений спеціальний інтернет–ресурс « Україно-Арабського Економічного Співробітництва» arabia-ukraine. Сьогодні сайт успішно розвивається та містить інформацію про найперспективніші Українські інвестиційні проекти, корисну інформацію для бізнесменів обох сторін про національні особливості ведення бізнесу в країнах-учасницях, а також дані про останні події у відносинах між Україною та арабським світом.
    _____________________________________________________________________________

    Офіційним організатором Щорічного Україно-Кувейтського Бізнес у виступає UDC Holding. Компанія має успішний досвід організації подібних заходів в Україні та закордоном. Серед них – міжнародна конференція «Україна: нові можливості для інвестицій» (вересень 2008 р., м. Київ, Україна), Бізнес «Україна 2009 – вдалий час для інвестицій» (травень 2009 р., м. Ель-Кувейт, Кувейт), Україно – Арабська конференція «Інвестиційні перспективи в Україні» (жовтень 2009 р., м. Київ, Україна).

    Акредитація на прес – конференцію є обов’язковою та закінчується 6 квітня 2010 р. в 18 годині.
    Прес-конференція буде проходити за адресою:
    м. Київ, вул. Хрещатик 4, приміщення УНІАН
    Час проведення прес-конференції : 11:30 – 12:30

    Акредитація проводиться за тел.: 38 (044) 585 10 80; 38 (067) 441 13 75
    та за електронною адресою: m.kolonskikhunidevelop
    Контактна особа Колонських Марина

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.