• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прийнято рішення про видачу безстрокових ліцензій ВАТ „Страхова компанія „НОВА”
    Опубликовано: 2005-06-24 17:46:35
    Згідно з розпорядженням Держфінпослуг № 4179 схвалено рішення про видачу ВАТ „Страхова компанія „НОВА” безстрокових ліцензій на провадження страхової діяльності з 18 видів страхування. В зв'язку з цим анульовані ліцензії ЗАТ "Паливно-енергетична страхова компанія", правонаступником якої є СК „НОВА”. Довідка:
    ВАТ „Страхова компанія „НОВА” зареєстроване 17 травня 2005 року та є правонаступником ЗАТ „Паливно-енергетична страхова компанія” (заснована 30.11.2000 р.). Головний офіс компанії знаходиться в м. Києві, філії розташовані в містах Житомир та Полтава. Офіси компанії відкрито в Донецьку, Луганську, Павлограді, Львові та Червонограді. Компанія – Ліги страхових організацій України, Моторного (транспортного) страхового бюро України, колективний Української нафтогазової Академії. За результатами діяльності за 2004 рік зібрано 18 616,8 тис. грн. страхових платежів, що в 3,5 рази перевищує залучення за 2003 рік. Страхові виплати склали 1 738,1 тис. грн., що в 4,9 рази більше, ніж в 2003 році. Пріоритетні види страхування – страхування майнових та автотранспортних ризиків юридичних та фізичних осіб, медичне страхування. agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.