• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Промінвестбанк запровадив спрощений порядок авалювання податкових векселів
    Опубликовано: 2005-05-11 08:14:48
    Промінвестбанк спростив процедуру авалювання податкових векселів філіями банку. Тепер кожна філія банку може надавати авалі в межах своїх повноважень на будь-яких податкових векселях. Авалювання векселів на суму податку на додану вартість (ПДВ) під час ввезення товарів на митну територію України дає можливість одержати відстрочку платежу в ДПА під час розмитнення товарів, а також погасити вексель шляхом заліку з ДПА за наявності переплати ПДВ (у тому числі за експортними операціями).

    Авалювання векселів на суму акцизного збору дозволяє платникам акцизного збору відстрочити його сплату або, в передбачених законодавством випадках, зменшити суму сплачуваного акцизного збору.

    Послуга банку щодо авалювання векселів на суму ввізного або вивізного (експортного) мита, податків та зборів, що сплачуються при ввезенні на митну територію України або вивезенні за межі митної території України давальницької сировини, значно спростить процес розмитнення товарів. Ця послуга знадобиться також при ввезенні відповідно до режиму переробки на митній території України товарів з метою ремонту, у тому числі гарантійного.

    Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.04.2005 р. активи банку становили 11,9 млрд. грн., кредитний портфель – 8,5 млрд. грн., капітал - 1,2 млрд. грн. agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.