• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сапери українського та казахського контингентів в Республіці Ірак знешкодили сім тисяч артилерійських снарядів
    Опубликовано: 2005-10-10 11:52:00
    Чергове завдання зі знищення великої кількості боєприпасів виконали українські та казахстанські сапери. Вони ліквідували 7000 тисяч артилерійських снарядів калібру 57 міліметрів, які виявили військовослужбовці іракської армії під час патрулювання провінції поблизу міста Ен-Нуманія.
    Як повідомив керівник цієї операції – начальник групи контролю та координації розмінування 81-ої тактичної групи Збройних Сил України в Республіці Ірак підполковник Олександр Кисельов усі боєприпаси знаходились на відкритому майданчику.
     
    Це завдання було ускладнено тим, що боєприпаси такого типу мають товсту оболонку та незначну кількість вибухової речовини. В зв’язку з цим сапери дуже ретельно підготували снаряди до знищення, заклали велику кількість вибухового заряду і здійснили підрив 7000 тисяч артилерійських снарядів.
     
    "Прес-служба МО України"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.