• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко позитивно оцінює участь України у Болонському процесі
    Опубликовано: 2005-11-11 08:58:00
    Президент України Віктор Ющенко в цілому позитивно оцінює участь України у Болонському процесі. Про це він сказав сьогодні на телемості, відповідаючи на запитання студента Донецького державного університету.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Президент нав, що до 2010 року Європа планує мати об’єднаний освітній простір – відтак дипломи вузів країн-учасниць Болонського процесу визнаватимуться на всій їх території.

    Президент нав, що до 2010 року Європа планує мати об’єднаний освітній простір – відтак дипломи вузів країн-учасниць Болонського процесу визнаватимуться на всій їх території.
     
    «З гордістю можу сказати, що в результаті до диплома будь-якого українського вуза буде додана офіційна вкладинка, яка буде засвідчувати – ви дипломований спеціаліст, якого можна приймати на роботу в усіх державах, які приєдналися до Болонського процесу», – сказав В. Ющенко.
    Водночас Президент визнав існування низки проблемних питань у цій темі – йдеться зокрема про те, що близько 30 – 40% номенклатури спеціальностей, які отримують нині у вітчизняних вузах, в Європі просто невідомі.
    «Проблем є багато, але це скоріше проблеми росту, ніж негативу», – констатував Президент.Відповідаючи на інше запитання, Глава держави також повідомив, що зараз відбувається фінальна частина дискусії відносно впровадження спеціальної програми, яка дозволить організувати навчання за кордоном кількох тисяч українських студентів.
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.