• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чернівецького губернатора хочуть звільнити
    Опубликовано: 2005-11-11 15:35:00
    Керівник Регіональної громадської приймальні Президента України у Чернівецькій області Валерій Чинуш називає "неприпустимою психологічну та управлінську ситуацію" в регіоні, коли голову Чернівецької обласної державної адміністрації Миколу Ткача "постійними чутками" про звільнення тримають у "підвішеному стані".

    Про це керівник громадської приймальні заявив на прес-конференції у Чернівцях, присвяченій підсумкам 100-днів її діяльності на Буковині.

    "На мою думку, кожен з нас, якщо знаходиться у "підвішеному стані", не має бажання ефективно працювати. Тому, в кінцевому результаті, страждають управлінці, страждає загалом область", - сказав він.

    За словами Чинуша, це ненормально, "коли губернатор не знає – звільнять його завтра, чи не звільнять. Через це він не може приймати важливих рішень на перспективу. Це дуже погано, коли все відбувається за принципом "пройшов день – не зняли. Ну і слава Богу..".

    Керівник Регіональної приймальні Президента також повідомив журналістам, що з приводу поширення чуток щодо відставки губернатора він особисто говорив з Ткачем і той відповів, що "не знає, що робити у такій ситуації"..

    "Ось на вісім днів він (Ткач) пішов у відпустку. Йому дійсно важко… Все це однозначно не на користь регіону і людям. Тому потрібно у Києві прийняти якесь однозначне рішення – "так", або "ні", але не тримати Буковину, управлінців, людей у постійній напрузі", - додав Чинуш.

    Відповідаючи на запитання журналістів, чи надходили до обласної Президентської приймальні колективні звернення на підтримку або проти губернаторства Ткача, Чинуш сказав, що за весь час "не надійшло жодної".

    28 жовтня глава Секретаріату Президента України Олег Рибачук зазначив, що незабаром відбудеться зміна деяких голів обласних державних адміністрацій. За його словами, Президент уже провів консультації з прем'єр-міністром Юрієм Єхануровим з цього приводу. Відповідаючи на запитання журналістів про те, що експерти прогнозують звільнення губернаторів Луганської, Донецької, Чернігівської областей, Рибачук сказав: „У яблучко не попали, але певні кандидатури із названих є”.

    6 листопада Президент України Віктор Ющенко повідомив, що 7 листопада ухвалить рішення про звільнення декількох голів обласних державних адміністрацій.

    Серед кандидату на звільнення ЗМІ називали і Чернівецького губернатора Ткача.8 листопада Президент підписав укази про звільнення голів Луганської та Запорізької обласних державних адміністрацій Олексія Данилова та Юрія Артеменка.
     
    "ВГОЛОС"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.