• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Волинська Партія регіонів хоче реабілітувати своїх прихильників
    Опубликовано: 2005-11-11 15:46:00
    Волинське обласне відділення Партії регіонів вимагає від прокуратури області реабілітувати тих, хто, на думку партії, безпідставно звинувачується у порушенні чинного законодавства. Про це йдеться у заяві виконкому Волинського обласного відділення Партії регіонів.

    “Регіонали” вважають, що ці люди “визнали під тиском себе винними у фальсифікації виборів в 2004 році”.

    У заяві Партія регіонів закликає суддів Волинської області бути неупередженими при встановленні істини та винесенні вироків, мати свою громадянську позицію.

    Прокуратура Волинської області продовжує шукати винних у перешкоджанні вільному волевиявленню мешканців області. Волинські “регіонали” стверджують, що при цьому ні прокуратура, ні суд не цікавляться мотивами голосування людей за відкріпними талонами та тих, хто не прийшов на виборчі дільниці взагалі.

    “Волинські судді, порушуючи постулат презумпції невинуватості "штампували" з початку 2005 року і продовжують "штампувати" вироки працівникам освіти, охорони здоров'я та іншим, визнаючи їх винними в порушенні виборчого законодавства”, ― йдеться у заяві.
    "ВГОЛОС"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.