• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олійник незадоволений діяльністю ОДА
    Опубликовано: 2005-11-11 16:43:00
    Голова Львівської ОДА Петро Олійник заявив, що він незадоволений собою і що роботи в нього непочатий край. Однак, за показниками Кабінету Міністрів України Львівська область перебуває на п’ятому місці по Україні.
     
    „Я не кажу, що в області все добре, але за рейтинговими показниками ми займаємо п’яте місце”, - сказав Петро Олійник. Він також повідомив, що учора під час спільного засідання Кабміну за участі Президента України, Голови Верховної ради та керівників областей були підведені підсумки виконання бюджету за поточний рік та розглянуто плани на наступний рік.

    Львівський намісник сказав, що в цьому плані на наступний рік стратегічними об’єктами стануть – добудова кардіологічного центру, роботи до 150-річчя від дня народження Івана Франка, 750 років заснування Львова та вирішення проблем гірничої хімії.
     

    "Львівський портал"

     


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.