• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фракція Канівця у Львівській обласній раді розпалася
    Опубликовано: 2005-11-11 16:50:00
    Сьогодні, 10 листопада, із фракції «Батьківщина» Олега Канівця у Львівській обласній раді вийшло троє депутатів – Богдан Федоришин, Євген Павелко і Михайло Ваврин. Відповідні заяви на вихід з фракції зачитав на засіданні сесії Львівської обласної ради Андрій Парубій. У заявах депутатів Федоришина, Павелка та Ваврина написано також про вступ у фракцію «Батьківщина – БЮТ» під головуванням Ігоря Шептицького. Заяву про вступ у фракцію «Батьківщина – БЮТ» написав також заступник голови Львівської обласної ради Ігор Держко.

    «Це – цирк. Про це несерйозно говорити, адже заяви про вихід з фракції «Батьківщина» були написані на ім’я голови Олега Канівця. Ми зберемо фракцію, можливо, ці люди ще не вийдуть з фракції. Можливо, ми їм запропонуємо щось краще», – заявив кореспонденту Західної інформаційної корпорації депутат Львівської обласної ради Роман Гайдучок.
     
    "Західна iнформаційна корпорація"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.