• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ткач провів оперативну нараду
    Опубликовано: 2005-12-05 12:46:00
    В понеділок, 5 ня, голова обласної державної адміністрації Роман Ткач провів оперативну нараду за підсумками минулого тижня та з питань роботи поточного. На нараді були присутні заступник голови обласної ради Романія Постолянюк, заступники голови ОДА Дмитро Шлемко та Богдан Борович, міський голова Івано-Франківська Зіновій Шкутяк, керівники управлінь та апарату ОДА.

    Як зазначив Р.Ткач, 7 ня на засіданні Кабінету Міністрів буде розглядатись питання про стан соціально-економічного розвитку Івано-Франківської та Миколаївської областей. Доповідати на засіданні буде власне голова ІФ ОДА Роман Ткач. Також 7 ня відзначатиметься День місцевого самоврядування. З нагоди цього свята в облмуздрамтеатрі відбудуться урочистості та святковий концерт.

    Як повідомив начальник головного управління з питань євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Павло Андрусяк, на 8-9 ня запланований візит до Івано-Франківська австрійської міжурядової комісії. Крім того, цього тижня голова облдержадміністрації Роман Ткач у складі урядової делегації на чолі з Прем'єр-міністром Юрієм Єхануровим відбуває до Литви для підписання міждержавного договору та окремого договору між Івано-Франківською областю та Паневєжиським повітом.

    Роман Ткач також зобов'язав керівників управлінь до 10 ня подати керівнику апарату ОДА пропозиції щодо плану роботи на наступний рік.
    "ifPortal"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.