• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кириченко поїхав до Угорської Республіки
    Опубликовано: 2005-12-07 14:30:00
    Сьогодні, 7 ня, до Угорської Республіки з дводенним візитом прибула українська військова делегація на чолі з начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-полковником Сергієм Кириченком.
     
    Як передбачається програмою, в перший день візиту генерал-полковник Сергій Кириченко зустрінеться з начальником Генерального штабу Угорської Армії генерал-полковником Андрашом Гаврілом.
     
    Під час зустрічі сторони планують обговорити стан та перспективи розвитку співробітництва між збройними силами двох країн, співпраці України з НАТО, а також обміняються досвідом реформування і розвитку збройних сил двох країн.
     
    Цього ж дня заплановано зустріч генерал-полковника Сергія Кириченка з Державним секретарем з політичних питань Міністерства оборони Угорської Республіки паном Імре Іванчиком. Також представники української військової делегації ознайомляться з організацією роботи Центру управління та моніторингу операціями у кризових ситуаціях Угорської Армії.
     
    8 ня українська військова делегація відвідає Національний університет оборони Угорської Республіки, де ознайомиться із системою підготовки військових кадрів для національних збройних сил. Також наші військові ознайомляться із системою підготовки угорських військовослужбовців до участі у операціях з підтримання миру в Центріпідготовки миротворців та 34-у батальйоні проведення спеціальних операцій Угорської Армії, які знаходяться у місті Сольнок.
     

    Прес-служба МО

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.