• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко виступає за налагодження енергетичної співпраці України з країнами Центральної Азії
    Опубликовано: 2006-01-16 09:22:00

    Президент виступає за налагодження енергетичної співпраці України з країнами Центральної Азії. Про це Глава держави заявив у інтерв’ю чотирьом українським телеканалам. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Ми всі повинні добре розуміти, що країни Центральної Азії очевидно також прагнуть бути учасниками європейського енергетичного ринку. Найкоротша дорога до цих країн іде через Україну», – сказав Віктор Ющенко. За словами Президента, цей регіон відіграватиме важливу роль на світовому енергетичному ринку в найближчі кілька десятків років. Глава держави наголосив, що розглядає налагодження співпраці з цими державами як завдання для керівників національної енергетичної сфери.

    «Я б дуже хотів, щоб Україна не проспала цієї нагоди», – наголосив Віктор Ющенко. Президент також зазначив, що Україна «повинна політично активно вести себе в цьому питанні». «Наше місце повинне бути зафіксованим за інтересами України», – сказав Віктор Ющенко.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.