• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поради кандидатам: Битва за депутатський мандат буде не менш драматичною, ніж за крісло президента, прогнозують політологи
    Опубликовано: 2005-09-15 12:25:00
    Особливістю цих виборів буде те, що більшості наших співгромадян доведеться вибирати між двома „улюбленцями”. І, відповідно – дивитися на них виборці будуть більш прискіпливо, ніж раніше, - вважають експерти-політологи. Зокрема, до емоційного „подобається – не подобається” та „вірю – не вірю”, щоб визначитися, українцям потрібен буде серйозний додаток у вигляді зрозумілої і прийнятної для них програми дій.
    Скандали та розкол у владній команді, свідками яких стала країна минулого тижня, ознаменували не тільки початок політичної кризи, а й зміну цілої низки принципів, установок і моделі функціонування влади в Україні загалом. А також докорінно змінили передвиборний політичний ландшафт.
    Таких висновків дійшли провідні вітчизняні політологи, які зібралися позавчора в Російському медіа- центрі для обміну думками з приводу причин і наслідків зміни уряду в Україні.
    Крім того, експерти спробували спрогнозувати основні інтриги, хід і результати майбутньої парламентської кампанії. А також протранслювали через ЗМІ багато «корисних порад» як для учасників конфлікту, так і для тих політичних сил, які поки що виступають лише в ролі пасивних спостерігачів подій
    День
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.