• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Ющенко взяв участь в урочистій вечері на честь заснування громадської організації «Помаранчеве коло»
    Опубликовано: 2005-09-16 10:00:00
    Як повідомила ELCOMARTвыборы`2006 прес-служба Президента України, Віктор Ющенко разом з дружиною пані Катериною Ющенко взяв участь в урочистій вечері на честь заснування громадської організації «Помаранчеве коло» в Рокфеллер-Центрі у Нью-Йорку.
     
    У своєму виступі глава Української держави привітав засновників організації та присутніх ів української діаспори. Згадуючи події листопада-ня 2004 року, Віктор Ющенко зауважив, що «саме тоді українці зрозуміли – їхня країна неможлива без свободи і незалежності». Віктор Ющенко висловив переконання, що «Помаранчеве коло» відстоюватиме цінності Майдану.
    Звертаючись до почесних гостей, зокрема, до Збігнева Бжєзінського та Мадлен Олбрайт, Віктор Ющенко подякував їм за підтримку демократичних прагнень України. «Від імені вільної і незалежної України висловлюю вдячність її друзям», – сказав Президент.
    Перед початком прийому Віктор Ющенко поспілкувався зі спонсорами «Помаранчевого кола», переважна більшість яких – вихідці з України.
    Товариство «Помаранчеве коло» – це неурядова ініціатива, яка ставить за мету допомогти Україні інтегруватися до міжнародної демократичної спільноти на основі цінностей і принципів Помаранчевої революції.
    ELCOMARTвыборы`2006
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.