• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЛДПУ - правозахисних органіацій
    Опубликовано: 2005-09-16 16:24:00
    Як повідомила ELCOMARTвыборы прес-служба ЛДПУ, 16 вересня в будинку Федерації профспілок України відбувся правозахисних організацій, в якому взяли участь більше 100 правозахисних організацій з різних регіонів України.
    Метою проведення у було обговорення щодо ефективного проведення судово-правової реформи, а також вироблення механізмів активної участі у цьому процесі правозахисних організацій та об’єднання спільних зусиль задля приведення українського судочинства до норм демократії.
    Ініціаторами проведення заходу виступили: Всеукраїнське об’єднання „Майдан Правозахисту”, Партія Правозахисту, Ліберально-демократична партія України.
    Лідер ЛДПУ Ігор Душин висту з промовою на відкритті у та привітав ініціативу Партії Правозахисту щодо активного залучення всіх правозахисних організацій до проведення судової реформи в країні.

    Учасники у підписали Спільну угоду про взаємне співробітництво між правозахисними організаціями, політичними партіями та представниками громадськості.
    ELCOMARTвыборы`2006
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.