• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Організація Патріотів України вимагає видворити Кравчука
    Опубликовано: 2005-09-19 17:38:00
    Головний провід Організації Патріотів України (з центром у Львові) провів прес конференцію. Журналістів ознайомили з баченням знаної в Україні організації на нинішнє протистояння колишніх союзників – прихильників Юлії Тимошенко і Віктора Ющенка.
     
    Громадське об’єднання „Організація Патріотів України” відреагувала на нинішні події в Україні кількома зверненнями до керівників найвищих гілок державної влади. У зверненні на ім’я Голови Верховної Ради Володимира Литвина автори документу висловили своє обурення з приводу заяви першого Президента України та нинішнього лідера фракції СДПУ (о) у парламенті Леоніда Кравчука щодо необхідності застосування процедури імпічменту стосовно нинішнього глави держави. Організація Патріотів України вимагає радикальних заходів з метою захисту Президента Віктора Ющенка і вважає, що велику відповідальність за нинішню економічну і політичну кризу несе на собі саме Леонід Кравчук. „Вимагаємо задіяти юридичні механізми щодо позбавлення Леоніда Кравчука громадянства України і видворення його за межі держави. Це буде справедливим покаранням за знущання над українським народом, національне фарисейство та зраду”, наголошується у зверненні до Голови Верховної Ради України.
     
    Вже у відкритому листі до Президента Віктора Ющенка мова йде про необхідність рішучих і радикальних дій.
    Говорить лідер Головного проводу Організації Патріотів України Ганна Семенюк:
    „Просимо формувати новий уряд як тимчасовий фаховий, без партійних портфелів. Практика довела, що міністерства, пов’язані з партіями, є найбільш корумпованими, відмивають бюджетні кошти та поповнюють власні і партійні кишені. Провести із громадськістю і науковцями круглі столи, наукові конференції „Політична криза в Україні: причини і наслідки”, „Громадянське суспільство – запорука стабільності у державі” та „Зміни і доповнення до законодавства України””
     
    Організація Українських Патріотів прохає Президента вжити рішучих заходів і щодо тих народних депутатів та політичних партій в Україні, які „займаються антидержавною діяльністю і провокують протистояння в країні”.
     
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.