• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юлій Іоффе: Сьогодні економіка України стоїть на порозі краху
    Опубликовано: 2005-09-22 11:29:00
    В інтерв'ю журналістам народний депутат, перший заступник голови Республіканської партії України Юлій Іоффе сказав: "Сьогодні економіка України стоїть на порозі краху, – у тому стані, у якому її залишив колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко. Не вирішено газові проблеми з Росією й Туркменістаном, у державі відсутня стабільність, знизилося зростання ВВП, підсилилася інфляція".

    За словами першого заступника голови РПУ, депутати-республіканці голосували за такого професіонала як Юрій Єхануров, і у разі повторного висунення будуть голосувати за нього в четвер.

    Водночас, Юлій Іоффе відзначив, що якщо кандидатуру Єханурова не буде прийнято, то Президентові необхідно запропонувати на пост прем'єра кандидатуру Володимира Литвина.

    На думку народного депутата – республіканця, Володимир Литвин сьогодні є єдиним великим політиком, здатним консолідувати навколо себе здорові політичні сили. "Йому успішно вдається перешкоджати розвитку негативних тенденцій, у яких зацікавлені сили, які підтримують популізм і політику руйнування. Саме цим пояснюються нападки на спікера парламенту, які почастішали останнім часом" – відзначив республіканець.

    "РПУ закликає Президента і всі конструктивні сили до діалогу, щоб домовитися про створення прагматичного уряду. Ми вважаємо, що главою уряду має стати професіонал, авторитетний у політичному середовищі і такий, що користується щирою довірою суспільства", – додав Юлій Іоффе.
    Прес-служба Республіканської партії України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.