• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кіровоград: Ті хто порушив закон повинні бути притягнені до відповідальності
    Опубликовано: 2005-09-22 16:31:00
    «Над Україною нависла загроза поєднання старого злочинного «кучмівського» режиму з новою владою», — заявив на прес-конференції заступник голови обласної організації партії ВО «Батьківщина» Віктор Окаєвич. Про це повідомив кореспондент у Кіровограді.
    За його словами, такий висновок можна зробити з того, що 22 вересня 2005 року Президент України Віктор Ющенко підписав меморандум з головою Партії регіонів Віктором Януковичем про спільні дії. Результатом меморандуму став той факт, що 50 депутатів — ів фракції Партії регіонів підтримали Юрія Єханурова на посаді прем’єр-міністра України.
     
    «Ми підтримуємо намагання нової влади знаходити порозуміння з усіма політичними силами, — зауважив В.Окаєвич, — але нас турбує той факт, що у меморандумі сказано про те, що Президент України дав гарантії В.Януковичу, що буде припинено всі кримінальні справи щодо ів виборчих комісії, які фальсифікували результати президентських виборів. Це означає, що порушники українського законодавства уникнуть покарання і отримають шанс брати участь в наступних виборах, продовжуючи свою злочинну діяльність».
     
    Також заступник голови обласної «Батьківщини» сказав, що дії нової влади вкотре вражають своєю дволикістю. «Лише вчора Президент України заявив, що готовий подати руку примирення Юлії Тимошенко і формувати разом з нею новий склад Уряду, але вже сьогодні ми дізнаємося про те, що одним із заступників Генерального прокурора України відновлено кримінальну справу щодо лідера нашої партії. Інакше, як новими політичними переслідуваннями це назвати не можна», — стверджує В.Окаєвич.
     
    Відповідаючи на запитання представників ЗМІ, заступник облорганізації «Батьківщини» сказав, що на сьогодні партія ще не визначилася щодо свого перебування в опозиції, але останні дії влади повинні настоити не лише політиків, а й громадськість України. «Ті, хто порушив закон повинні бути притягнені до відповідальності. Це було одним із головних гасел теперішнього Президента, який присягав на вірність народу України і його потрібно реалізовувати», — перекй В.Окаєвич.
     
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.