• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Регіонали вшанували ветеранів
    Опубликовано: 2005-09-23 09:22:00
    Як повідомила ELCOMARTвыборы`2006 прес-служба Партії регіонів, вчора вранці и регіональних відділень Хмельницької, Вінницької, Закарпатської, Херсонської областей взяли участь у вшануванні ветеранів і поклали квіти до меморіалів та пам’ятників загиблим воїнам у Великій Вітчизняній війні та партизанам. Миколаївські регіонали поклали квіти до пам’ятника Героя Радянського Союзу В. Лягіна – керівника підпільної організації в області у роки Великої Вітчизняної війни, на могилу юних героїв-підпільників Шури Кобера та Віті Хоменко. А біля меморіалу героям підпільників молодіжної організації “Партизанська іскра” в с. Кримка Первомайського району новим ам партії були вручені партійні квитки.

    У м. Путивлі планується зустріч партійного активу Сумського регіонального відділення з ветеранами партизанського руху, а в Новоархангельському районі Кіровоградщини регіонали вшанують пам’ять загиблих воїнів біля пам’ятника «Зеленої брами». Активісти Кримського та Дніпропетровського регіональних відділень проведуть зустрічі з ветеранами та представниками місцевої влади у Білогорському, Зуйському, Бахчисарайському, Сімферопольському районах та м. Павлограді.
     
    ELCOMARTвыборы`2006
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.