• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Черкаси: "Україна очима жінки"
    Опубликовано: 2005-09-23 10:10:00
    24 вересня в Черкасах за підтримки Президента України та його партії відбудеться "Україна очима жінки". Ініціювала його проведення Міжнародна громадська організація "Світ родини", яку очолюють Президії Ради "Народного Союзу Наша Україна", в.о. міністра культури і туризму Оксана Білозір та Ради "Нашої України", народний депутат Лариса Усаченко.
    Мета заходу – привернути увагу громадськості, владних структур і представників бізнесу до вирішення проблем дітей-сиріт і дітей-інвалідів, питань, пов'язаних з охороною здоров'я матері й дитини, підвищенням соціального статусу жінки, розвитком національної освіти, культури і духовності.
    Як повідомлялося раніше, перший "Україна очима жінки" нещодавно відбувся в столиці. Він започаткував проведення низки подібних заходів по всій України. Першим ініціативу колег по партії підтримав Ради "Народного Союзу Наша Україна", голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Черевко.
    Участь у і "Україна очима жінки" візьмуть державні діячі, представники жіночих організацій та громадських об'єднань, іноземні гості, дипломати, духовенство, діти та благодійники.
    розпочнеться об 11-й годині в черкаському Палаці культури "Дружба народів".
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"
     
    ELCOMARTвыборы`2006
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.