• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко спостерігатиме за військовими навчаннями на Житомирському полігоні
    Опубликовано: 2005-09-23 12:25:00
    Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Ющенко спостерігатиме сьогодні за військовими навчаннями «Реакція-2005» на Житомирському загальновійськовому полігоні, про це ELCOMARTвыборы`2006 повідомила прес-служба Президента України.
     
    Це заключний етап оперативно-тактичного навчання частин та з'єднань Збройних Сил України, що входять до складу Об'єднаних сил швидкого реагування.
     
    Тема даного етапу: «Дії механізованого батальйону в складі угруповання прикриття державного кордону. Підготовка та ведення рейдових дій».
     
    За навчанням спостерігатимуть також виконувач обов’язків Міністра оборони України Анатолій Гриценко, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Кириченко, народні депутати України, представники військових аташе іноземних країн, акредитованих в Україні.
     
    «Реакція-2005» одночасно проходить на чотирьох загальновійськових полігонах – Широколанівському, Києво-Олександрівському, Житомирському та на мисі Опук, а також на шести аеродромах Повітряних Сил ЗС України. Всього до навчання залучено понад 7 000 військовослужбовців.
     
    ELCOMARTвыборы`2006
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.