• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Громадська партія "ПОРА" застерігає Єханурова
    Опубликовано: 2005-09-23 13:56:00
    Заява Громадянської партії «ПОРА» з приводу формування нового уряду
    Громадянська партія «ПОРА» висловлює стурбованість тим, що партнерами Президента при формуванні нового уряду стали не стільки сили, які підтримували Помаранчеву революцію, скільки її відверті вороги.

    Громадянська партія «ПОРА» обурена безвідповідальною поведінкою ряду народних депутатів, які, не маючи принципових ідеологічних розбіжностей з політичною програмою Президента, в угоду власним амбіційним міркуванням зривали голосування. Цим самим вони свідомо штовхали Президента в обійми старих політиків з оточення Кучми та Януковича.

    «ПОРА» обурена ганебними умовами «Меморандуму порозуміння між владою та опозицією», в якому йдеться про амністію та введення недоторканості для депутатів місцевих рад. Вимагаючи його офіційної публікації ми заявляємо, що жоден меморандум не може скасувати відповідальності тих осіб, хто вчинив злочини, зокрема, фальсифікації виборів та крадіжки державних коштів і власності.

    «ПОРА» наголошує, що ці злочини були скоєні не проти Президента, який може їх пробачити, а проти Українського народу, гідності та невід‘ємних прав десятків мільйонів людей. Тому «ПОРА» й надалі жорстко контролюватиме правоохоронні органи на предмет виконання ними свого обов‘язку щодо покарання злочинців та притягнення їх до невідворотної відповідальності.

    Висловлюючи занепокоєння можливістю остаточного принесення в жертву політичній кон’юнктурі цінностей Майдану, Громадянська партія «ПОРА» застерігає новообраного прем’єр-міністра Єханурова від включення в склад уряду одіозних представників старого режиму.

    ПОРА
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.