• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко взяв участь у заключному етапі навчань "Реакція - 2005"
    Опубликовано: 2005-09-23 14:58:00
    Президент України взяв участь у заключному етапі оперативно-тактичного навчання «Реакція–2005», яке проходило на Житомирському загальновійськовому полігоні ЗСУ. Про це ELCOMARTвыборы`2006 повідомила прес-служба Президента Украіни.
     
    Віктора Ющенка супроводжували голова Житомирської облдержадміністрації Павло Жебрівський та голова Житомирської обласної ради Архип Войтенко. Участь у навчаннях взяв також в. о. міністра оборони Анатолій Гриценко.
     
    Перед початком навчань заступник командувача ЗСУ генерал-лейтенант Г. Дячук доповів Верховному Головнокомандувачу Збройних Сил України Вікторові Ющенку про оперативну тактичну ситуацію та порядок дій підрозділів під час проведення етапу бойової стрільби.
    Після навчань Президент України поспілкувався з особовим складом підрозділів та пообідав разом з ними у військово-польовій кухні.
    Загальна кількість учасників навчання – 7 600 військових. У сьогоднішньому заключному етапі навчань на Житомирському полігоні брали участь близько 1 000 військових. «Реакція–2005» – одне з наймасштабніших оперативно-тактичних навчань за часів незалежної України. До нього залучені підрозділи частин об’єднаних сил швидкого реагування усіх видів Збройних Сил України. Мета таких навчань – перевірка боєготовності частин швидкого реагування.
     
    ELCOMARTвыборы`2006
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.