• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юсов: НСНУ повинна відмовитись від помаранчевої символіки
    Опубликовано: 2005-09-23 15:52:00
    політради Громадянської партії «ПОРА» Андрій Юсов заявляє, що партія «Народний Союз Наша Україна» має відмовитись від використання помаранчевої символіки, оскільки владна команда чинить дії, які не підтримуються учасниками Помаранчевої революції.
    Так А.Юсов прокоментував підписання Меморандуму порозуміння між владою і опозицією В.Януковичем, В.Ющенком та Ю.Єхануровим.
     
    «Підписувати меморандуми з Януковичем та поводити таке неоднозначне голосування у Верховні Раді під прапорами Майдану є, як мінімум, некоректним», - наголосив Андрій Юсов, передає прес-служба ГП «ПОРА».
     
    «Це колір усіх громадян, які підтримували демократичні перетворення Помаранчевої революції. Серед них були и та прихильники інших партій, а більшість, взагалі, позапартійні громадяни. Тому помаранчевий вже не є лише кольором НСНУ. І якщо пан Микола Мартиненко на днях заявив, що ніяка політична сила не може приватизувати ідеали Майдану, то партії НСНУ має не словом, а ділом довести це!», - наголосив Андрій Юсов.
     
    Наємо, що 22 вересня напередодні голосування за кандидатуру Ю.Єханурова на посаду прем‘єр-міністра В.Янукович, лідер Партії Регіонів, В.Ющенко, Президент України, та Ю.Єхануров, в.о. прем‘єра, підписали Меморандум порозуміння між владою та опозицією, який засвідчив обов‘язок сторін не чинити перешкод реалізації політичної реформи, припинити політичні переслідування опозиції з боку влади, амністію звинуваченим у фальсифікації виборів 2004 року, прийняття законів України про Кабмін та опозицію.
     
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.