• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Костенко: Мене у виконавчій владі не буде
    Опубликовано: 2005-09-23 16:03:00
    Лідер Української народної партії Юрій Костенко спростував чутки про можливість призначення його на міністерську посаду.
     
    “Мене у виконавчій владі до 2006 року не буде”, - сказав він, коментуючи можливість призначення його на одну з міністерських посад.
     
    “З цього приводу я зробив політичну заяву Віктору Ющенку ще перед президентськими виборами. Мене не цікавить портфель. Я голова найпотужнішої правоцентристської партії в Україні і голова парламентської фракції Української народної партії. Мене цікавить, щоб Україна йшла у тому руслі, в якому йдеться у програмі УНП, щоб ми були українською, демократичною і заможною державою. А для цього не Костенко має “світитися” в тих чи інших кріслах, а працювати команда однодумців, якої поки що не було після Помаранчевої революції”, - зазначив Юрій Костенко, повідомляє прес-служба УНП.
     
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.