• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: «Українська армія перебуває в піднесенні»
    Опубликовано: 2005-09-23 16:10:00
    Президент заявляє про позитивну динаміку розвитку української армії.
    Про це Глава держави сказав у розмові з журналістами після військових навчань «Реакція–2005» на Житомирському полігоні.
     
    Коментуючи хід навчань, Глава держави зазначив: «Я щасливий, що побачив один з живих організмів, який вказує на те, що українська армія перебуває в піднесенні».
    Також Президент наголосив, що вперше за останні роки тилове забезпечення отримало достатньо пального та інших ресурсів.
     
    Водночас Президент розповів, як влада вирішує головні проблеми військовослужбовців, зокрема проблему житла. За словами Віктора Ющенка, нині квартир потребують 43 тисячі вояків. Він розповів, що обговорив цю проблему та шляхи її вирішення з в.о. міністра оборони Анатолієм Гриценком. «Ми повинні максимально ефективно вирішити це питання і поставити в ньому крапку», – наголосив Президент.
    На це та інші проблемні питання української армії повинен дати відповідь бюджет наступного року, перекй Віктор Ющенко. Зокрема, за його словами, проект бюджету–2006 вперше передбачає надання Міністерству оборони статусу замовника необхідної військової техніки.
     
    Говорячи про утилізацію застарілих боєприпасів, 1,7 млн. тонн яких, за словами Віктора Ющенка, зберігаються на військових складах по всій країні, Президент назвав її однією з найважливіших. Він нав, що Україна вже звернулася за міжнародною технічною допомогою для вирішення цього питання і розробила низку власних програм. Глава держави наголосив, що влада з усією відповідальністю ставиться до вирішення цієї проблеми.
     
    ELCOMARTвыборы`2006
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.